Met onze diensten bieden wij jou een complete serviceOnze diensten

De aan- of verkoop van een woning is een persoonlijk traject, waarbij iedereen andere doelen of wensen heeft. Bij Brabant Makelaardij begrijpen wij dit als geen ander en stellen samen met jou een plan van aanpak op. Dit doen we aan de hand van jouw situatie en wensen. Wij zorgen voor een strategie die aansluit op jouw belangen. Dit geldt voor zowel het verkopen, aankopen of taxeren van woningen in de omgeving West Brabant. Wat je wensen ook zijn, we bieden ook voor jouw situatie een passende aanpak. Bekijk hier waarmee wij jou mee van dienst kunnen zijn!

Jij hebt besloten jouw huis te verkopen. Bij Brabant Makelaardij snappen wij dat je dit niet zomaar doet. Iedereen heeft een andere reden om een woning in de verkoop te zetten. Deze situatie zal dan ook de basis vormen van onze verkoopstrategie. In een geheel vrijblijvend kennismakingsgesprek brengen wij graag jouw mogelijkheden in kaart.

Meer lezen

De eerste stap in het verkoopproces is het bepalen van de waarde van de woning. Afhankelijk van de waarde weet je in welke prijsklasse jij kunt zoeken naar een nieuw huis.

Meer lezen

Wil je binnen 2 minuten weten wat jouw huis waard is? Bereken het gemakkelijk thuis op de bank of waar je ook maar bent. De waarde-indicatie verschijnt direct in je mailbox.

Meer lezen

Je bent op zoek naar een huis. In de huidige markt merken wij dat mensen vaak bang zijn achter het net te vissen. Met onze jarenlange ervaring als aankoopmakelaar weten wij als eerste wat er op de markt komt, zodat wij een huis vinden dat bij je past.

Meer lezen

Er zijn uiteenlopende redenen om een taxatie te laten verrichten. Zo eisen de meeste geldverstrekkers een valide taxatierapport bij de aanvraag van een hypotheek. Je kunt ook de waarde van een woning willen weten bij verkoop, erfenis of scheiding. U kunt bij ons voor deze taxaties terecht.

Meer lezen

Hebben we je overtuigd?

Neem contact met ons op

Het team van Brabant Makelaardij werkt al geruime tijd samen en is perfect op elkaar ingespeeld. Zo kun jij gelijk met jou vraag geholpen worden. Neem gerust contact met ons op.

Jouw droomhuis nog niet gevonden?

Schrijf je in!

Brabant Makelaardij
Guido Gezellelaan 40 a
4624 GM Bergen op Zoom

Back to top