Mijn favorieten

 

 

Taxatie in de regio Bergen op Zoom en Roosendaal?

 

Er zijn uiteenlopende redenen om een taxatie te laten verrichten. Zo eisen de meeste geldverstrekkers een valide taxatierapport bij de aanvraag van een hypotheek. Je kunt ook de waarde van een woning willen weten bij verkoop, erfenis of scheiding.

Bij Brabant Woonaccent Makelaars kun je terecht voor:

 Een valide taxatierapport op basis van jouw situatie;
 Gecertificeerde taxateur aangesloten bij validatie-instituut NWWI en de Taxateurs Unie;
 Kwalitatief goed en onderbouwd rapport;

 Een taxatierapport dat geaccepteerd wordt door alle geldverstrekkers.

Vraag een taxatie aan via onderstaande button of bel ons direct op 0164-262860. 

 
Veelgestelde vragen 

 

Wanneer is een taxatierapport gevalideerd?

Een taxatierapport is valide wanneer het rapport is opgesteld door een erkend taxateur die aangesloten is bij een validatie instituut, zoals de NWWI of Taxateurs Unie. Veel hypotheekverstrekkers eisen een gevalideerd taxatierapport, zodat de taxatie via uniforme kwaliteitsnormen is opgesteld. Dit om fouten en fraude te voorkomen.  
 

Kennen de taxateurs de regio?

Geldverstrekkers eisen dat, naast de certificering van de taxateur, zijn of haar vestiging zich binnen 20 kilometer van de woning bevind. Hierdoor is de taxateur goed op de hoogte van de plaatselijke omstandigheden.


Mag ik een bouwkundige keuring als taxatierapport gebruiken?

Nee, een bouwkundige keuring wordt uitgevoerd door een bouwkundige die de complete bouwtechnische staat van een huis vaststelt. Bij een taxatie wordt de huidige waarde van een huis vastgesteld. De taxateur heeft een signaalfunctie. Dit betekent dat hij of zij bouwkundige gebreken detecteert en adviseert of een aanvullende bouwkundige keuring noodzakelijk is.

 


Jouw huis in Bergen op Zoom of omgeving taxeren? 

Heb jij nog meer vragen? Of wil jij graag een taxatierapport op laten stellen door Woonaccent Brabant Makelaars? Neem dan snel contact op via onderstaand formulier. Je kunt ons ook bereiken via 0164-262860.

Bel mij

Persoonsgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring