Mijn favorieten


 

Brabant Woonaccent Makelaars op proef

 

Vind jij het ook zo gek om een flink bedrag neer te tellen bij een makelaar al voordat er iets is gebeurd? Het huis staat nog niet te koop, de strategie is nog niet bekend, maar toch ben jij al een fors bedrag kwijt.  Bij Brabant Woonaccent Makelaars zijn wij het hier niet mee eens en hebben daarom het volgende bedacht; ‘Proefverkopen’.Proefverkopen: 3 maanden gratis dienstverlening

Met proefverkopen probeer jij niet alleen onze makelaar, maar onze gehele dienstverlening 3 maanden gratis uit! Zo kun je kennis maken met onze manier van werken en erachter komen of Woonaccent Brabant Makelaars bij jou past.

Is jouw woning in deze 3 maanden niet verkocht? Dan gaan we in gesprek en bepaal jij of je onze samenwerking voort wilt zetten. Besluit je dit niet te doen, dan kan je kosteloos afscheid van ons nemen. Je loopt dus geen enkel risico en betaalt in deze 3 maanden alleen na een succesvolle verkoop van jouw woning. 

 


 

 

Klaar om jouw huis te proefverkopen?

Plan dan nu een kennismakingsgesprek via onderstaand formulier. In dit gesprek informeren wij jou over het verkoopproces en onze actie Proefverkopen. Je kunt ook direct een afspraak maken via 0164-262860.

Bel mij

Persoonsgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring