Mijn favorieten


 

Jouw huis in de spotlights!
 

Met de woningpresentatie van Brabant Woonaccent Makelaars

De eerste indruk van een potentiële koper is cruciaal. Het is dan ook uitermate belangrijk jouw huis optimaal te presenteren online en tijdens bezichtigingen. Brabant Woonaccent Makelaars realiseert dit met behulp van ons verkooppakket. Dit verkooppakket bestaat uit professionele foto’s, interactieve plattegronden, een uitgebreide woningbrochure en diverse andere marketingmiddelen. Op deze manier laten wij de potentiële kopers ervaren hoe het zou zijn om echt in jouw huis te wonen.

Ben jij klaar om jouw woning in de spotlights te zetten? Kom dan snel kennismaken. Wij laten je graag ons gehele woningpresentatie ervaren. 

De woningpresentatie van Brabant Woonaccent Makelaars

Om jouw woning in de spotlights te zetten wordt er gebruik gemaakt van een combinatie van zowel online als offline promotiemiddelen.

 Funda plaatsing
 Facebook advertenties
 Professionele fotografie
 360 graden foto's
 Optioneel hoogtefoto's
 Woningvideo (optioneel met drone)
 Optioneel woningstylist
 Plaatsing op onze website
 Digitale en fysieke brochure                                                  
 Extra promotie Open Huis  


Hoe bereiken we de koper van jouw huis?

Naast het optimaal presenteren van jouw woning via onze verkoopmiddelen, is het belangrijk dat de juiste doelgroep wordt bereikt. Een mooie woningpresentatie moet wel daadwerkelijk gevonden worden door de koper. Hoe wij dat doen? Dat zie je in de infographic hieronder. 

Jouw eigen online klantdossier!

Je hebt je droomhuis gevonden. Dagelijks rijd je een rondje extra om er even langs te gaan. Je ziet jezelf al in de tuin zitten en in gedachten heb je de woonkamer al ingericht. Oftewel, jij wilt je droomhuis gaan kopen! Echter is er één ding wat nog in de weg staat, je huidige woning moet worden verkocht! Al een aantal weken zit jij in spanning af te wachten op dat verlossende telefoontje, maar hoe weet jij nou of de makelaar er wel echt alles aan doet om jouw woning te verkopen? Hier heeft Brabant Woonaccent Makelaars het ‘online klantdossier’ voor opgesteld. Je wordt in deze online omgeving op de hoogte gehouden van elke vordering met betrekking tot jouw woning. Transparant en altijd toegankelijk.

 

Vrijblijvend kennismaken?

Wij vertellen natuurlijk graag over onze woningpresentatie, maar liever nog laten wij je het zien. Neem contact met ons voor een vrijblijvend verkoopgesprek via het formulier hieronder of bel ons direct op 0164-262860. De koffie staat klaar. 

Contact

Persoonsgegevens
Adresgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring