Test onze makelaar nu gratis uitProefverkopen met Brabant Makelaardij

Vanaf het moment dat jij je huis met Brabant Makelaardij gaat proefverkopen, gaan wij actief aan de slag om jouw woning te verkopen. Je ontvangt in deze periode persoonlijk advies en begeleiding. Daarnaast wordt jouw woning in de markt gezet met het complete verkooppakket. Meer weten, vraag dan nu een gratis adviesgesprek aan. Onze makelaar vertelt je graag meer over Proefverkopen.

Waarom proefverkopen?

Als je kiest voor proefverkopen kun je eerst gratis uitproberen of onze dienstverlening bij je past. Wanneer je toch wilt stoppen, ben je geen kosten kwijt. Hierdoor loop je geen enkel risico en betaal je alleen bij tevredenheid met onze diensten.

Ben je in de eerste maand toch niet tevreden? Dan kun je kosteloos stoppen. Dit betekent geen intrekkingskosten. En geen kosten voor het verkooppakket.

BRABANT PROEFVERKOPEN 1080 X1080

Meer weten over deze actie?

Laat je gegevens achter om een kennismaking in te plannen. Ook kun je ons gerust bellen op: 0164 - 26 28 60

Ga meteen naar onze diensten

Jij hebt besloten jouw huis te verkopen. Bij Brabant Makelaardij snappen wij dat je dit niet zomaar doet. Iedereen heeft een andere reden om een woning in de verkoop te zetten. Deze situatie zal dan ook de basis vormen van onze verkoopstrategie. In een geheel vrijblijvend kennismakingsgesprek brengen wij graag jouw mogelijkheden in kaart.

Meer lezen

De eerste stap in het verkoopproces is het bepalen van de waarde van de woning. Afhankelijk van de waarde weet je in welke prijsklasse jij kunt zoeken naar een nieuw huis.

Meer lezen

Je bent op zoek naar een huis. In de huidige markt merken wij dat mensen vaak bang zijn achter het net te vissen. Met onze jarenlange ervaring als aankoopmakelaar weten wij als eerste wat er op de markt komt, zodat wij een huis vinden dat bij je past.

Meer lezen

Brabant Makelaardij
Guido Gezellelaan 40 a
4624 GM Bergen op Zoom

Back to top