Huis verkopen met Brabant MakelaardijDe eerste stap

Je overweegt jouw huis te verkopen. Of je hebt dit inmiddels al besloten. Het komt zelden voor dat iemand een woning ‘zomaar’ gaat verkopen. Dit doe je over het algemeen met een specifieke reden. Jouw situatie, jouw verhaal, kan zowel positief als negatief zijn. Bij Brabant Makelaardij begrijpen wij dit als geen ander. Deze situatie zal dan ook de basis vormen van onze verkoopstrategie. In een geheel vrijblijvend kennismakingsgesprek brengen wij graag jouw mogelijkheden in kaart.

Kennismaken

Of liever een waardebepaling?

Bij Brabant Makelaardij is een waardebepaling altijd gratis.

Sinds 1987 kiest men voor Brabant Makelaardij

Waarom?

 • Onze makelaar heeft ruim 30 jaar ervaring in de regio
 • Persoonlijke begeleiding tijdens het gehele verkoopproces
 • Betrokken aanpak
 • Uitgebreide woningpresentatie
 • Sterk pakket (online & offline) promotiemiddelen

Jouw eigen online klantdossier!

Je hebt je droomhuis gevonden. Dagelijks rijd je een rondje extra om er even langs te gaan. Je ziet jezelf al in de tuin zitten en in gedachten heb je de woonkamer al ingericht. Oftewel, jij wilt je droomhuis gaan kopen! Echter is er één ding wat nog in de weg staat, je huidige woning moet worden verkocht! Al een aantal weken zit jij in spanning af te wachten op dat verlossende telefoontje, maar hoe weet jij nou of de makelaar er wel echt alles aan doet om jouw woning te verkopen? Hier heeft Brabant Makelaardij het ‘online klantdossier’ voor opgesteld. Je wordt in deze online omgeving op de hoogte gehouden van elke vordering met betrekking tot jouw woning. Transparant en altijd toegankelijk.

Vrijblijvend kennismaken?

Wij willen graag weten waarom je jouw huis wilt verkopen, zodat wij jou de best mogelijke dienstverlening kunnen bieden. Bekijk ons werkgebied om te kijken in welke plaatsen wij allemaal actief zijn.

Kennismaken

De beste presentatie van jouw woning

De eerste indruk van een potentiële koper is cruciaal. Het is dan ook uitermate belangrijk jouw huis optimaal te presenteren online en tijdens bezichtigingen. Brabant Makelaardij realiseert dit met behulp van ons verkooppakket. Dit verkooppakket bestaat uit professionele foto’s, interactieve plattegronden, een uitgebreide woningbrochure en diverse andere marketingmiddelen. Op deze manier laten wij de potentiële kopers ervaren hoe het zou zijn om echt in jouw huis te wonen.

  Jouw woning in de spotlights

  • Funda plaatsing
  • Verschillende social media advertenties
  • Professionele fotografie
  • 360 graden foto's
  • Optioneel hoogtefoto's
  • Woningvideo (optioneel met drone)
  • Optioneel woningstylist
  • Plaatsing op onze website
  • Digitale en fysieke brochure
  • Extra promotie Open Huis

  Ben je benieuwd naar ideeën en mogelijkheden?

  Nog één keer omkijken voordat je verder gaat

  Je eigen huis verkopen, of het huis van je ouders? Misschien werd het jouw taak het huis van je overleden broer of zus te verkopen? Jullie eigen huis werd te klein nu het tweede kindje op komst is en dus op zoek naar een groter plekje voor jullie gezin? Blijven wonen in het huis waar jij en je partner samen een gezin hebben gesticht? Of juist op zoek naar een nieuw huis nu hij of zij er niet meer is? Soms is verhuizen een bewuste en eigen keuze, maar soms moet je afscheid nemen van je thuis omdat het niet meer mogelijk is hier te blijven wonen. Dat kan een financiële oorzaak hebben, maar ook gezondheid kan hierin een rol spelen.

  Hulp bij afscheid nemen

  Hoe dan ook; we moeten soms afscheid nemen van het plekje wat behalve het huis, ook vooral thuis was! Ieder op zijn eigen manier, groot of klein, passend bij jou en wat het plekje voor jou betekende. Afscheid nemen van het ene huis, kan ruimte geven om te kunnen beginnen in een nieuw huis. Het bedenken van een symbool of een ritueel kan je hierbij helpen.

  Neem gerust contact op met Brabant Makelaardij, zodat we kunnen nagaan of ik je hierbij kan ondersteunen!

  Bianca de Man - Nuijten
  (Begeleider bij verandering, verlies & afscheid)

  Bianca Nuijten Brabant Makelaardij

  Brabant Makelaardij
  Guido Gezellelaan 40 a
  4624 GM Bergen op Zoom

  Back to top