Brabant MakelaardijDe betrokken aanpak

Wanneer je je huis verkoopt heeft dit voor iedereen een andere reden. Een andere baan, gezinsuitbreiding of een minder leuke reden, zoals een scheiding. Wij begrijpen dat! We verkopen jouw huis op een manier die bij jou past. Dit betekent dat we rekening houden met jouw situatie en hierop onze verkoopstrategie baseren. Kies je voor een snelle verkoop, de hoogste opbrengst of wil je juist een flexibele koper omdat je zelf nog geen nieuw huis op het oog hebt? Wij houden rekening met jouw wensen, zodat we samen het beste resultaat bereiken.

Wie is Brabant Makelaardij?

  • Sinds 1987 een begrip in regio West Brabant
  • Onze makelaar heeft ruim 30 jaar ervaring binnen de makelaardij
  • Als makelaardij actief in de plaatsen die je in Ons Werkgebied vindt
  • Verkoopbegeleiding passend bij jouw situatie
  • Groot regionaal en landelijk netwerk

Ons team

Arie de Man

Arie de Man

NVM Makelaar

Arie de Man

NVM Makelaar
Ik ben al sinds 1988 werkzaam in de makelaardij en in 2007 heb ik eindelijk mijn droom kunnen waarmaken door mijn eigen kantoor te beginnen. Ik was al sinds 1999 werkzaam in de omgeving van Bergen op Zoom, dus de meest logische stap was om daar mijn eigen kantoor te openen. In 1996 ben ik verhuisd vanuit Dordrecht naar de gemeente Rucphen en daar woon ik nog steeds, inmiddels met mijn vrouw en onze kinderen. De binding met de gemeente Rucphen is in de afgelopen jaren alleen maar sterker geworden. Onze kinderen gaan daar naar school en onze zoon is er actief in de wielersport, wat ook een van mijn hobby’s is. Het is heerlijk om in het zonnetje op de racefiets te rijden door het mooie gebied.
Sandra van Orsouw-Vos

Sandra van Orsouw-Vos

Buitendienst medewerkster

Sandra van Orsouw-Vos

Buitendienst medewerkster
Samen met mijn gezin woonachtig in Huijbergen. Hier geniet ik in mijn vrije tijd van het buitenleven en de natuur. Vanaf 1998 ben ik werkzaam in de makelaardij. Met een kleine periode er uit te zijn geweest was de keuze voor mij snel gemaakt om weer in de makelaardij te starten. De afwisseling in het werk en dat geen dag hetzelfde is dat maakt mijn werk leuk. Ik vind het belangrijk om goed te luisteren naar de opdrachtgever en zo mijn werk goed te kunnen doen, met een open en duidelijke communicatie. Met betrokkenheid mijn klant te begeleiden in een belangrijke beslissing in hun leven en dat we samen terug kunnen kijken op een mooie samenwerking, dat geeft voldoening in mijn werk.
Annemiek Coppens

Annemiek Coppens

Binnendienst medewerkster

Annemiek Coppens

Binnendienst medewerkster
Ik ben geboren en getogen in Bergen op Zoom en woon daar met ons gezin nog steeds met veel plezier. Twee jaar geleden ben ik begonnen bij Brabant Makelaardij. De wereld van de makelaardij was toen voor mij nog geheel onbekend. Inmiddels veel kennis opgedaan en nog steeds leer ik elke dag bij. Wat mijn functie zo leuk maakt is het klantencontact aan de telefoon. Met een glimlach sta ik onze klanten graag duidelijk en enthousiast te woord. Maar ook het verzorgen van de administratieve taken binnen ons kantoor geven mij voldoening. Om met ons team ervoor te zorgen dat de klanten met een zeer tevreden gevoel terug kunnen kijken op de samenwerking met Brabant Makelaardij is waar ik het voor doe.
Bianca Nuijten

Bianca Nuijten

Marketing en social media

Bianca Nuijten

Marketing en social media
Ik ben Bianca, mama van drie jonge kinderen en verbonden aan het kantoor op verschillende manieren. Zo denk ik bijvoorbeeld mee als het gaat om social media, draag ik vooral achter de schermen mijn steentje bij, maar ik houd me ook graag bezig met de andere kant van het kopen of verkopen van een huis dan onze makelaars doen. Benieuwd wat dat is? Lees verder onder de tab "Nog één keer omkijken voordat je gaat..." en bel gerust als je hier meer over wilt weten. Sinds het volgen van de Post-HBO opleiding Verlieskunde in 2020-2021 lever ik namelijk ook in dit bijzondere stuk graag mijn bijdrage!

Kennismaken?

Wil je vrijblijvend kennismaken met onze bevlogen makelaars en alvast wat advies inwinnen? Dat kan! Onder het genot van een kop koffie (of thee) maken we kennis met elkaar en kun je kijken of de klik er is. Vul onderstaand formulier in en we nemen zo snel mogelijk contact met je op om een afspraak in te plannen.

Vrijblijvend adviesgesprek aanvragen

Brabant Makelaardij
Guido Gezellelaan 40 a
4624 GM Bergen op Zoom

Back to top