Wat is mijn woning waard?Op funda beoordeeld met:
9.8

Kies voor een gratis waardebepaling

De eerste stap in het verkoopproces is het bepalen van de waarde van de woning. Afhankelijk van de waarde weet je in welke prijsklasse jij kunt zoeken naar een nieuw huis. Ook als je nog niet zeker weet of je wilt verhuizen, kan een waardebepaling je inzicht geven.

Benieuwd naar de waarde van jouw woning?

Plan gelijk een afspraak voor een gratis waardebepaling!

Hoe werkt een waardebepaling?

Nadat je een afspraak hebt gemaakt komt er een makelaar van Brabant Makelaardij bij je langs om de woning op te nemen. Aan de hand van deze opname zal de makelaar een schatting doen van de verkoopwaarde. Let wel op, de gratis waardebepaling is geen taxatie!

De waarde wordt bepaald aan de hand van:

  • Onderzoek naar vergelijkbare woningen
  • Kadastrale gegevens
  • Omgevingsfactoren
  • Wat de makelaar ter plekke aantreft (o.a. staat van onderhoud)

Nu aanvragen

De verkoopscan

Onze makelaar zal na de opname alle sterke punten en mogelijke kansen van jouw woning op een rijtje gaan zetten. Door ook de verbeterpunten te benoemen en aan te pakken, kun jij de verkoopwaarde verhogen. Aan de hand van jouw voorkeuren en verkoopsituatie zal de makelaar een definitieve adviesverkoopprijs bepalen. Het is nu aan jou of je verder wilt gaan met onze dienstverlening.

Benieuwd naar de waarde van jouw woning?

Vraag via onderstaand formulier een gratis verkoopscan aan. Of maak direct een afspraak via 0164 - 26 28 60. De verkoopscan is altijd gratis.

Gratis waardebepaling aanvragen

Arie de Man Brabant Makelaardij

Brabant Makelaardij
Guido Gezellelaan 40 a
4624 GM Bergen op Zoom

Back to top