Een huis kopen met onze aankoopmakelaarEen huis kopen

Je bent op zoek naar een huis. In de huidige markt merken wij dat mensen vaak bang zijn achter het net te vissen. Hierdoor worden eisen en woonwensen steeds gemakkelijker losgelaten. Dit hoeft niet erg te zijn, maar het is zonde als je na 2 jaar merkt toch naar een andere woonsituatie te verlangen. Met onze jarenlange ervaring als aankoopmakelaar weten wij als eerste wat er op de markt komt, zodat wij een huis vinden dat nu en over 10 jaar nog steeds bij je past.

Wat kan de aankoopmakelaar voor jou betekenen?

Misschien heb je al een woning op het oog en sta je op het punt één van de grootste aankopen van jouw leven te doen. Op dit moment kan jij baat hebben bij de expertise van een aankoopmakelaar. Het huis van jouw dromen wordt door de verkopend makelaar op de meest gunstige manier gepresenteerd. Wees ervan bewust dat jouw roze bril opgaat wanneer je een karakteristieke woning tegenkomt waar je op slag verliefd op wordt. Hierdoor blijf je niet altijd objectief en zul je minpunten eerder negeren. De aankoopmakelaar zorgt ervoor dat jij geen miskoop doet.

Ik wil graag aankoopadvies

Onze aankoopmakelaar helpt jou door:

  • Het inspecteren van de bouwkundige staat, erfdienstbaarheden e.d., zodat jij geen miskoop doet;
  • Verifieert de waarde van de woning;
  • De aankoopstrategie te bepalen;
  • Een scherpe onderhandeling te verzorgen;
  • Het controleren van de notariële akte van levering en de afrekening van de notaris;
  • Het adviseren gedurende het gehele aankooptraject;
  • De inspectie van de woning te verzorgen.

Eens kennismaken?

Wil je meer weten over onze aankoopbegeleiding? Vul dan het formulier hieronder in om een vrijblijvend kennismakingsgesprek aan te vragen. Je kunt ons ook direct bereiken via 0164 - 26 28 60.

Aankopen

Aankoopadvies aanvragen

Sandra van Orsouw Brabant Makelaardij

Brabant Makelaardij
Guido Gezellelaan 40 a
4624 GM Bergen op Zoom

Back to top