Werkgebied van Brabant MakelaardijRegionaal een begrip
Door onze jarenlange ervaring in de woningmarkt en dankzij onze klanten, zijn wij regionaal een begrip geworden. Heb je nog niet eerder van ons gehoord? Dan wordt het hoogtijd om eens bij te kletsen.
Sinds 1987
De makelaars bij Brabant Makelaardij zijn geen groentjes, ondanks onze huisstijl kleuren. We zijn al meer dan 30 jaar actief in de makelaardij en hebben alle situaties wel eens meegemaakt.
Verder dan huizen verkopen
Soms is het fijn om iemand te hebben met expertise die ook verstand van het menselijk aspect heeft. Jij gaat een huis kopen of verkopen? Maar waarom? En heb je hiervoor het juiste advies gekregen?

Actief in de regio

Onze makelaars zijn actief in de regio Bergen op Zoom, Halsteren, Steenbergen, Roosendaal en omstreken. Een groot gebied dus, maar onze makelaars kunnen jou gelukkig alles vertellen over dit gebied. Met ruim 30 jaar ervaring kennen de makelaars van Brabant Makelaardij alle ins- en outs van onze regio. Wij hebben een groot regionaal en landelijk netwerk, zodat wij altijd een passend aanbod voor jouw wensen kunnen vinden!

Bekijk hier ons werkgebied:

Direct contact met ons opnemen?

Neem gerust contact met ons op. Wij staan voor je klaar met al je vragen rondom aankopen, verkopen en taxaties.

Brabant Makelaardij
Guido Gezellelaan 40 a
4624 GM Bergen op Zoom

Back to top