Doe mee en win een gepersonaliseerd wielershirt!

Doe mee en maak kans op een uniek fietsshirt om jouw fietsavonturen te verfraaien! Naast ons logo zal jouw eigen naam op het shirt komen te staan. Hoe leuk is dat?

Hoe doe je mee?

Meedoen is super simpel. Neem deel aan onze Tour de France Winactie door je naam en e-mailadres achter te laten op deze actiepagina.

Zo maak je extra kans

Vergroot je winkansen door vrienden te taggen in onze social mediaposts over de Tour de France en deel je gedachten over de winnaars van de etappes.

Volg ons hiervoor op Facebook en/of Instagram

Schrijf in en win

Wat kun je winnen?

Ontvang een prachtig fietsshirt, speciaal ontworpen voor de echte wielerliefhebbers. Met hoogwaardige materialen en oog voor detail, is dit shirt een absolute must-have voor elke wielrenner. En hadden we al gezegd dat het shirt gepersonaliseerd wordt? Extra tof!

Maak kans!

Tour de France winactie Brabant Makelaardij

Tour de Brabant Makelaardij

De actieperiode loopt van 29 juni tot en met 21 juli 2024, precies tijdens de spannende 111e Tour de France. Blijf op de hoogte door onze social media kanalen te volgen en je in te schrijven via deze pagina en misschien win jij het felbegeerde fietsshirt!

Actievoorwaarden

De actie 'Tour de Brabant Makelaardij' is voor iedereen die zich inschrijft via deze pagina. Vergroot je winkansen door vrienden te taggen in onze social media posts over de Tour de France en doe mee aan het gesprek over de winnaars van de etappes. Na 21 juli wordt er één winnaar gekozen uit alle inschrijvingen.

Schrijf je in en win!

Brabant Makelaardij
Guido Gezellelaan 40 a
4624 GM Bergen op Zoom

Back to top